Charlies Closet köper damkläder, barnkläder, skor samt barntextilier för alla säsonger.

För barnkläder betalar vi 40 kr / kilo och för damkläder betalar vi 40-80 kr / kilo. 

Vi dela in kläderna i olika kategorier efter vad de kostade i inköpspris. 40 kr /kilo för kläder från de billigare kedjorna, 60 kr för de som var något dyrare och 80 kr/kilo för dyrgriparna.

Denna tjänst väljer du om du enbart har kläder, skor och textilier att sälja, alltså inga leksaker, pussel eller liknande.

Länken till bokning  av damkläder i mycket fint skick hittar du längst upp på sidan till höger.

Vid leverans till butiken så skall varorna vara alldeles nytvättade och lukta gott. Vi vill att storlekslappen skall finnas kvar på plagget!  Varor som inte håller fint skicka ska ha rensats bort tidigare. Varan granskas vid registrering och vid uppenbara, synliga fel, kommer varan inte att godkännas  utan skänkas vidare till alternativt textilåtervinning. Smutsiga plagg tillfaller butiken.

Exempel på varor som sorteras bort är sådant som är urtvättat, slitet, noppiga, fläckigt, sprucket tryck, bortklippt storlekslapp eller luktar illa.

Efter genomgång väger Charlies Closet varorna som vi anser att vi kan sälja. Utbetalning kommer till bankkontot och sker enligt mallen 40 - 80 kr / kilo.