Boka inlämning

Om oss:

Idén föddes en sommarmorgon 2021 hemma vid köksbordet hos Simon Huotilainen och Veronika Christiansson.

Deras dotter Charlie hade växt ur ytterligare en storlek av sina kläder och det var än en gång dags att köpa större, nytt och dyrt skulle det bli, precis så som nya kläder är.

De tittade på varandra… Kunde de kanske göra någonting matnyttigt av detta?!

Simon hade alltid drömt om att driva sitt eget företag med alla de utmaningar det innebär och Veronika har sedan tonåren handlat secondhand i klädväg men även när det kom till inredning. De hade redan sedan ett år tillbaka börjat styra sitt gemensamma liv in på en mer klimatvänlig livsstil vad gällde kost och övrig konsumtion.

Så det tog inte många minuter den morgonen innan de hade bestämt sig för att framåt skulle de lägga sin tid och energi på att skapa en fantastisk secondhandbutik…med inriktning på baby/barn som sedan kompletterades med damkläder.

Man skulle eliminera alla de hinder som kanske fanns för att konsumera hållbart när det kom till kläder. Det skulle vara enkelt att hitta, det skulle dofta gott, köpsuget skulle infinna sig och allt detta skulle finnas att tillgå i en varm och mysig miljö tillsammans med service i världsklass.

Har de lyckats?

Ja, det är upp till dig själv att bedöma!

Varmt välkommen till Järnvägsgatan 7A i centrala Landskrona!